Forside
Om os
Galleri
Kontakt
Hundene:
Honey
Buddy
Buster
Polly
Karma
Olga
Robert
    	

Vigtigt inden du får en Fransk Bulldog:En fransk bulldog er en utrolig nem hund, den egner sig godt som en familie hund, i det den hverken er dominerende, aggressiv. Den franske bulldog er en charmerende lille "klovn" der vil kunne underholde sin familie i timevis. Den franske bulldog skal bo hos en familie der ser den som et ligeværdig familiemedlem, da den bare vil være der hvor I er. Den hører til i sofaen, på skødet af sine mennesker. Den er glad for andre hunde og leger gerne i timevis. Den er ikke altid verdens nemmeste hund at opdrage. Den kan godt lære almindelige kommandoer som dæk, plads og bliv – men meget mere skal man nok ikke forvente at den gider. Man er sikret mange grin med denne race. En sød, sjov og dejlig hund
	

Nyheder:

7/8
Det er nu en uge siden alle de søde hvalpe blev hentet. Her er meget tomt, vi savner lydene og alt det sjove med hvalpene.
23/7
Nu nærmer tiden sig for at de skønne hvalpe skal hjem til deres nye familier. Det er med ro i sindet vi sender dem hjemmefra. Vi har fundet de skønneste hjem til dem alle. De nye familier glæder sig og holder god kontakt til os, vi håber at alle har lyst til at sende billeder af hundene løbende.
De er super aktive nu og bider i ALT. Der er mer vægne nu og leger så dejligt
20/7
Så har alle hvalpene været hos dyrlæge.
 De fik ros og masser af godbidder.
De var alle så dygtige.
Bagefter fik de en lille tår og trøst hos Honey
16/7
Så er alle de skønne små hvalpe afsat. Jeg er så tryg og glad. Det er nogle fantastiske familier de alle skal hjem og bo hos. 
12/7
Alle hvalpe er godt igang med renlighed træning. De er rigtig dygtige til at tisse udendørs. Det betyder dog ikke at det ikke gøres indendørs. Men de fleste går nu hen til have dørene når de har sovet, og så er det bare for os at være hurtige nok????
6/7 
Så har alle hvalpene været med ude at køre i bil UDEN deres mor. De var SÅ dygtige der var INGEN der peb eller græd. Det prøver vi igen
2/7
Vi er startet renlighed træning alle kommer i haven efter lur og mad.
De er alle så dygtige. 
De leger med hinanden og udfordre legetøjet nu.
29/5-16: Honey venter hvalpe d. 5/6-16. Vi har fået parret vores smukke franske Bulldog med er rigtig flot han. Der er på røntgen billed 5 hvalpe. De forventes klar til at flytte hjemmefra i starten af August. Du kan allerede nu skriv til os for reservation af en af de kommende hvalpe.
3/6-16: Honey er blevet mor til 5 dejlige velskabte hvalpe, 2 hanner og 3 tæver. Trods godt arbejde fra Honey endte det med et kejsersnit, alle har det godt.


Hun passer sine hvalpe rigtig flot
10/6-16: Hvalpene spiser godt og vokser flot, de vejer nu 350 - 500g. Honey er en super god mor
21/6-16: Nu er hvalpene 2 uger og 4 dage. De er flyttet ind i stuen i deres hvalpegård, så de er mere sammen med os og vender sig til hverdagens lyde.

De begynder at kunne høre og se, de kravler nu selv ud på opdagelse. De største vejer næsten 1 kg