Forside
Om os
Galleri
Kontakt
Hundene:
Maddie
Anton Berg
Justin
Liam
Kylie
Adele
    	

Vigtigt inden du får en Fransk Bulldog:En fransk bulldog er en utrolig nem hund, den egner sig godt som en familie hund, i det den hverken er dominerende, aggressiv. Den franske bulldog er en charmerende lille "klovn" der vil kunne underholde sin familie i timevis. Den franske bulldog skal bo hos en familie der ser den som et ligeværdig familiemedlem, da den bare vil være der hvor I er. Den hører til i sofaen, på skødet af sine mennesker. Den er glad for andre hunde og leger gerne i timevis. Den er ikke altid verdens nemmeste hund at opdrage. Den kan godt lære almindelige kommandoer som dæk, plads og bliv – men meget mere skal man nok ikke forvente at den gider. Man er sikret mange grin med denne race. En sød, sjov og dejlig hund
	

Nyheder:

Alle hunde har været ude på terrassen og gøre sig rene her til morgen. De har i tirsdags da det var solskin været ude på græsset og lege. De går alle rundt nu. De lægger op til leg med mødrene når vi har alle hvalpene samlet ??
Hvalpen kommer nu dagligt ud på tæppe så de kan træne dere gå færdigheder. De er alle oppe og prøve, for nogen lykkes det bedre end andre. Der er nu få dage til vi skal have besøg af de nye hvalpe ejere vi glæder os og det ved jeg de også gør??
Maddie mor kommer mere og mere ud til os andre for at kæle. Hun går længere og længer tid fra hvalpene nu. Der er dejlig ro i hvalpekassen de bliver passet og plejet godt. De er alle dejlig tykke????
Nå mor går fra kassen er der mulighed for a vi han snuppe de lækre små til lidt nusning. Det nyder både vi, vores børn og hvalpene. 
9/8
Alle hvalpene har nu åbne øjne on and off. De kan endnu ikke se men træner. Øjnene er stadig matte. Der er enkelte der.  prøver at komme op på alle 4 ben og ikke kun mave sig frem.
5/8
Der er en dejlig ro i hvalpelejeren. Det er nogle dejlig rolige babyer. Mor Maddie er så sød ved dem, hun forlader dem stadig ikke lang tid af gangen. De er nu en uge gamle og tager så fint på i vægt. 
Så er alle de skønne hvalpe reserveret
Jubii vi glæder os til atmøde Jer nye hvalpe ejere
1/8
Det går rigtig god med mor og hvalpe. De er i dag kommet ind i stuen i en STOR kravlegård. Maddie er en rigtig god mor. Der er godt gang i mælken og hvalpene tager mellem 30-50 gr på om dagen????
30/7 
Efter en rolig nat hvor Maddie har klaret opgaven som nybagt mor fantastisks. vi mistede  desværre den mindste tæve. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, men de 4 andre har det rigtigt god og har allerede taget på i vægt.
29/7
Hvalpene er nu født. Trods en lang nat slid med fødsel, måtte vi til dyrlægen her til morgen og få lavet et kejsersnit. Der kom 5 stk 3 tæver og 2 hanner.
28/7-17: Maddie er ved at være klar, er begyndt at bygge rede.
28/7
Maddie er ved at være klar, er begyndt at bygge rede.